Εργασία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας

Εργασία στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας:

Ο Γιώργος Καργιολάκης, απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του ΕΚΠΑ, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Μοριακή Ιατρική σε πανεπιστήμιο του HB και πτυχιακή εργασία πάνω στην γρίπη των πτηνών στο VLA. Εργάζεται στο χώρο της υγείας, από το 2008, αρχικά στο τμήμα Ανοσολογίας, ιδιωτικού διαγνωστικού κέντρου και στη συνέχεια στον χώρο των κλινικών μελετών στη Φαρμακοβιομηχανία. Τα τελευταία 3 χρόνια είναι υπεύθυνος Φαρμακοεπαγρύπνησης και Ιατρικής Πληροφόρησης σε φαρμακευτική εταιρεία.

Ο Γιώργος συζητάει μαζί μας για την αγορά εργασίας στην φαρμακοβιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα, για το φαρμακευτικό R&D στην Ελλάδα, για τα θετικά και αρνητικά της εργασίας στον συγκεκριμένο χώρο και της σημασίας της μετεκπαίδευσης. Επίσης, μας δίνει παραδείγματα για τους τομείς που μπορεί να δουλέψει ένας απόφοιτος Βιοϊατρικών Επιστημών. Τέλος, μας απαντάει για το εφόδια χρειάζονται γενικότερα στον χώρο, καθώς και το τι ψάχνουν οι recruiters στις διάφορες αγγελίες.

Περισσότερα:

https://www.youtube.com/watch?v=fUwWLXcn8YE&fbclid=IwAR1u84zpqIHLaq8uNPIBM60sVd-oEjGcLiIx6Mxx-Cn2KcxRNLSDs5s3Kgw&app=desktop