Εκπαιδευτικά Προγράμματα Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων
Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece, (ΣΕΝ/JA Greece) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός και ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2005. Είναι μέλος του παγκόσμιου οργανισμού εκπαίδευσης & επιχειρηματικότητας Junior Achievement Worldwide και υλοποιεί τα εκπαιδευτικά προγράμματα του οργανισμού στην Ελλάδα.
Βασικοί συντελεστές του κάθε προγράμματος είναι ο εκπαιδευτικός, ο οποίος επιλέγει να στηρίξει το πρόγραμμα και ο εθελοντής/σύμβουλος, στέλεχος επιχείρησης, που συμμετέχει εθελοντικά στην υλοποίηση του προγράμματος.
To παγκόσμιο βιωματικό πρόγραμμα Μαθητική «Εικονική Επιχείρηση» του Junior Achievement απευθύνεται σε εφήβους 15 έως και 18 ετών (Γ’ Γυμνασίου έως και Γ’ Λυκείου) και εξελίσσεται σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Η μαθητική ομάδα δημιουργεί το δικό της καινοτόμο προϊόν/υπηρεσία και διεκδικεί βραβεία στις Μαθητικές Εμπορικές Εκθέσεις και τον Τελικό Πανελλαδικό Διαγωνισμό. Οι εγγραφές για τη σχολική χρονιά 2020-21 ξεκίνησαν στις 6 Οκτωβρίου και υποβάλλονται ηλεκτρονικά.
Όλα τα προγράμματα – ανά βαθμίδα εκπαίδευσης – δείτε εδώ:

http://senja.gr/programmes.html?fbclid=IwAR1ZwcG1oedByp1ssMMq5lVhG9h8qhnRMP1Wp_RaTSRGmw3tp3VMK2dwQXg